Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Громадські організації

skyscrapercity.com

Четвер, 22 листопада 2012, 13:29

Проект «Встановлення інсенераторів з утилізації побутових відходів Львівського аеропорту» винесуть на повторні слухання

Повторні громадські слухання проекту «Встановлення інсенераторів з утилізації побутових відходів Львівського аеропорту» відбудуться у Львові, однак дата та час їх проведення поки-що залишається невідомою.

Повторне слухання відбудеться з ініціативи ряду мешканців, що проживають в житлових будинках неподалік  «Міжнародного аеропорту «Львів», та представників громадської організації «СПАС», які виступили з критикою проекту.

Громадські активісти вимагають розташувати об’єкти з утилізації побутових відходів з польотів міжнародних рейсів та ресторацій, розташованих на території ДП «Міжнародний аеропорт «Львів», в іншому місці, посилаючись на потенційну шкоду здоров’ю для мешканців Львова.

“Проблема полягає в тому, що може статися вибух через потрапляння алюмінію в установку для спалювання, це для прикладу можуть бути пусті банки” – повідомив Варіантам заступник ГО "СПАС" Олег Пилипенко.

За словами представників громадської організації недовіру викликає те, що після встановлення утилізаційних об’єктів, проект набуде закритого статусу, і громадськість не зможе проконтролювати, що насправді спалюють і скільки.

Нагадуємо, перші громадські слухання відбулися 19 листопада.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.