Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

forexaw.com

Четвер, 22 листопада 2012, 18:48

Місцеві бюджети можуть отримати додаткові державні кошти на виплату зарплат

Держказначейство розглядає питання про надання додаткових дотацій чи субвенцій місцевим бюджетам, аби забезпечити виплату зарплат працівникам бюджетної сфери.

Про це сьогодні, 22 листопада, під час засідання комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради повідомив начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області Петро Могиляк.

«Ви знаєте, що є брак коштів в місцевих бюджетах на виплату заробітної плати на листопад-грудень поточного року. Ця цифра велика також і в масштабах держави», – розповів Могиляк. 

Він зазначив, що джерелом цих видатків на виплату зарплат стануть кошти єдиного казначейського рахунку.

За словами Могиляка, за таких обставин залишатиметься проблема з оплатою незахищених видатків бюджетів

«Якщо знову доведеться відволікати значні ресурси для проведення виплат за захищеними напрямками бюджету, можуть виникати проблеми, що мають місце на сьогоднішній день», – зазначив Могиляк.

Зазначимо, що депутати Львівської облради завтра звертатимуться до Кабміну з проханням виділити кошти через незадовільне фінансування бюджетів із держказначейства. 

Нагадаємо, Львівщина має заборгованість у розмірі 182 мільйони гривень перед держказначейством України. 

В той же час міський голова Львова Андрій Садовий звинувачує саме держказначейство в тому, що працівники деяких комунальних установ міста не отримують зарплатні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.