Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

bihun.in.ua

Четвер, 22 листопада 2012, 19:15

Ганна Герман повертається на роботу в парламент

Радник президента-керівник головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента Ганна Герман сьогодні подала заяву про звільнення у зв’язку з обранням її народним депутатом за списком Партії регіонів.

"Це скликання парламенту буде дуже цікавим, непрості люди будуть там працювати. І в цьому парламенті, я впевнена, буде вирішуватися доля країни. Думаю, що моя робота у Верховній Раді принесе більше користі", -  прокоментувала Герман своє рішення.

Герман збирається у парламенті зосередитися на роботі над проблемами прав людини та питаннях європейської інтеграції.

"Дотримуючись відомого вислову, що на найскладніших шляхах не зустрінеш конкурентів, я вибрала роботу в цих сферах", - пояснила свій вибір чиновник.

Ганна Герман працювала народним депутатом у ВРУ V та VI скликань.  

Нагадаємо, міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник подав у відставку і чекає на рішення президента.

Члени уряду, які подали президенту заяви про відставку у зв’язку з обранням їх народними депутатами, виконали норму закону про вибори.

Прем'єр-міністр Микола Азаров 19 листопада на засіданні Кабміну повідомив, що подав президентові подання про звільнення міністрів, обраних народними депутатами на парламентських виборах 28 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.