Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

mostphotos.com

П'ятниця, 23 листопада 2012, 12:55

Мажоритарним власником ISD Grup Ukraina є члени сім’ї покійного Бадрі Патаркацишвілі

Мажоритарним власником ISD Grup Ukraina є члени сім’ї покійного засновника компанії Бадрі Патаркацишвілі, а міноритарними власниками – громадяни Великобританії, Франції та України.

Про це сьогодні, 23 листопада, на сесії Львівської облради повідомив генеральний генеральний директор IDS Group Марко Ткачук у відповідь на запитання голови  ВО «Свобода» Олега Тягнибока про справжніх власників компанії.

«Скажіть, будь ласка, хто є справжнім власником підприємства, а то потім деякі журналісти напишуть, що депутати Львівської облради допомагають Борису Березовському», – запитав  Тягнибок.

На це Ткачук зазначив, що мажоритарним власником підприємства є сім’я покійного засновника компанії Бадрі Патаркацишвілі, а міноритарними власниками – громадяни Великобританії, Франції та України.

Нагадаємо, 11 грудня відбудеться судове засідання у справі про обрання запобіжного заходу генеральному директору Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар» Валерію Жовніру.

Сьогодні, 23 листопада, депутати Львівської облради прийняли звернення, в якому просять українську владу та правосуддя вжити заходів щодо захисту проти рейдерської атаки на Моршинський завод мінеральних вод «Оскар».

Окрім цього, депутати вирішили звернутися до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо скарги на суддю Сихівського районного суду Сергія Борейка, який і ухвалював рішення щодо Моршинського заводу.

16 листопада Галицький районний суд не задовольнив скаргу Валерія Жовніра на постанову начальника відділу ГУ УМВСУ у Львівській області про порушення проти нього кримінальної справи за ухиляння від сплати податків.

Раніше Сихівський районний суд Львова заарештував всі українські активи компанії IDS Borjomi, пов'язані з російським олігархом Борисом Березовським у відповідь на рішення Басманного суду Москви.

Представники IDS Group Ukraine вважають такі дії українського уряду ознаками рейдерської атаки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.