Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

ukurier.gov.ua

П'ятниця, 23 листопада 2012, 13:10

Фотофіксація транспортних засобів не впливає на появу корків на кордоні – Держмитслужба

Фотофіксація вмісту салонів і багажників транспортних засобів, що здійсюється працівниками Львівської митниці у міжнраодних пунтах пропуску, не впливає на появу корків на кордоні.

Про Варіанти це повідомила прес-служба Держмитслужби України.  

«Це нововведення не вплинуло на збільшення часу проведення митних процедур – у жовтні - листопаді черг на кордоні у зв’язку з фотографуванням не виникало. За результатами аналізу перебування транспортних засобів у зонах митного контролю пунктів пропуску за жовтень та початок листопада цього року встановлено, що показники середнього часу їх перебування у зонах митного контролю не перевищують середньостатистичних», - стверджується у повідомленні.

Держмитслужба роз’яснює, що фотофіксацію транспортних засобів було введено у зв’язку з виявленням  нових схем незаконного переміщення товарів на «зеленому коридорі» в автомобільних пунктах пропуску Львівської митниці.

Результати фотографування детально аналізуються, що запобігає митним правопорушенням, - стверджується у повідомленні.

Завдяки таким заходам упродовж останнього місяця в зоні діяльності Львівської митниці не зафіксовано жодного факту правопорушень, вчинених після завершення митних формальностей.

Усі контрольні заходи в пунктах пропуску через державний кордон України в зоні діяльності Львівської митниці під час митного оформлення товарів та транспортних засобів здійснюються відповідно до чинного законодавства та з дотриманням встановлених часових нормативів. А показники роботи свідчать, що посадові особи Львівської митниці забезпечують пропускні операції в межах пропускної спроможності пунктів пропуску та оптимальної кількості транспортних засобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.