Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

Четвер, 16 січня 2020, 17:55

У 2019 році на дорогах Львівщини патрульні затримали понад 2 тисячі п'яних водіїв

дороги Львівщини

Патрульні склали 2300 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп‘яніння.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

У минулому році на території Львівської області зареєстрували 268 ДТП, які сталися саме через перебування водіїв у нетверезому стані. 20 таких аварій із постраждалими, в яких 32 особи травмовано.

В стані сп‘яніння знижується передбачливість та обережність, здатність визначати дистанцію та інтервал. Зростає відхилення від нормальної поведінки, в залежності від кількості спожитих алкоголю чи наркотичних засобів.

Водії неправильно сприймають, що відбувається навколо та не так реагують на обстановку, яка склалась. Діяльність мозку сильно вповільнюється. Порушується координація дій, втрачається реальне уявлення про те, що відбувається.

За 2019 рік патрульні Львівської області склали 2300 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп‘яніння.

Нагадаємо, у 2019 році на Львівщині патрульні спіймали майже 40 тисяч водіїв за перевищення швидкості.

Додамо, за минулий рік на дорогах Львівщини в ДТП загинули майже 300 людей та 20 дітей. Основні причини цих ДТП є порушення правил маневрування та перевищення безпечної швидкості.

Зазначимо, за минулий рік на дорогах Львівщини загинули понад 100 пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.