Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

olga-methodlibkyiv.blogspot.com

П'ятниця, 23 листопада 2012, 16:35

Львівські дизайнери та митці можуть взяти участь у Першій виставці дизайнерських ялинок

Організатори Першої міської виставки дизайнерських ялинок у Львові запрошують львівських дизайнерів, митців, мистецькі клуби та просто творчих людей взяти участь у виставці, яка проходитиме із 8 грудня по 10 січня, та презентувати львів’янам свої роботи.

 

Про це Варіантам повідомили організатори події.

Упродовж вказаного терміну львів’яни зможуть оглянути дизайнерські ялинки, при бажанні замовити у автора відповідну роботу та проголосувати спеціальними флаєрами за найкращу авторську роботу.

«До участі у Першій міській виставці дизайнерських ялинок запрошуються митці та творчі об’єднання, які до 7 грудня 2012 року нададуть на розгляд суддівської колегії свої роботи, що відповідатимуть затвердженим критеріям і матимуть естетичний вигляд. Висота виготовлених ялинок має становити від 120 до 180 см. Оскільки метою проекту є популяризація відмови від живих ялинок, то роботи, які подаватимуться на виставку, мають бути виготовленими із альтернативних матеріалів.

Суддівська колегія визначить трьох переможців, які отримають грошові винагороди та почесні грамоти. «Приз глядацьких симпатій» також визначать відвідувачі виставки, а 27 грудня відбудеться благодійний аукціон із продажу творів учасників виставки, кошти з якого підуть на допомогу Навчально-реабілітаційному центру «Джерело».

До складу суддівської колегії входять засновник LvivFashionWeek Петро Нестеренко-Ланько, художник Катерина Кароль та представник ТВК «Південний».

Проект має три мети: екологічну, благодійну та мистецьку, які й планує втілити за допомогою львівських митців та творчих груп. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.