Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

vidido.ua

П'ятниця, 23 листопада 2012, 21:44

У Дрогобичі засудили крадія металу на понад два роки

Мешканця міста Дрогобича, що на Львівщині, засудили на 2 років і 3 місяці за крадіжку металевих речей протягом тривалого часу.

Про це повідомила прес-служба ГУМВС України у Л ьвівській області.

У березні 2012 року зловмисник накрав каналізаційних люків на 2 тис. 328 грн. Через місяць чоловік пробрався до місцевої мешканки на подвір'я і викрав металеві труби, арматуру, завдавши матеріальної шкоди на суму 435 грн. Через декілька днів зловмисник знову викрав металу більш, як на 1 тис. грн.

На початку червня злодій поцупив алюмінієву драбину, а вже у серпні почав обкрадати супермаркети. Одного разу він викрав товарів на 245 грн., а іншого - на понад 400 грн. При спробі викрасти велосипед чоловіка затримали правоохоронці.

Проти зловмисника порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) ККУ. Суд призначив покарання – 2 роки і 3 місяці позбавлення волі.

Зазначимо, що злодія затримали уже не вперше. У 2011 році мешканець Дрогобича звільнився із місць позбавлення волі. 29-річний чоловік відбував покарання за скоєння крадіжок, вживання наркотиків, зберігання зброї, а також ухилення від адміністративного нагляду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.