Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військове обладнання

СБУ Львівщини

Понеділок, 27 січня 2020, 11:43

На Львівщині СБУ викрила масштабне розкрадання військового обладнання

військове обладнання

Співробітники однієї з військових частин розкрадали обладнання з територій військових частин і підприємств оборонно-промислового комплексу Львівщини.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Контррозвідники Служби безпеки України блокували механізм розкрадання товарів військового призначення з військових частин регіону та підприємств оборонно-промислового комплексу.

Оперативники спецслужби встановили, що до угруповання входили співробітники однієї з військових частин. Разом зі спільниками вони організували оборудку з викрадення запчастин та комплектуючих до бронетехніки. Потім зловмисники планували нелегально переправити їх через державний кордон України.

Контррозвідники провели 11 обшуків у Львові та області за місцями проживання фігурантів кримінального провадження, а також зберігання товарів військового призначення.

Під час слідчих дій виявлено та вилучено значну кількість військових приладів нічного бачення, радіостанції, трансмісії, балансири, катки, деталі гусеничних стрічок, електродвигуни допоміжних систем та інші деталі до бронетехніки. Встановлено, що серійні номери на частині виявлених деталей пошкоджені.

У межах кримінального провадження тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.