Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

http://vk.com

Понеділок, 26 листопада 2012, 10:59

Колишній львівський Електрoнбанк стане часткою російського Сбєрбанку

Російський "Сбєрбанк" об'єднає придбану ним австрійську групу Volksbank зі своїм дочірнім банком в Україні, що дозволить йому отримати рівномірну мережу відділень в Україні.

"Ми не виключали можливості продажу українського Volksbank. У нас були пропозиції про купівлю цього активу, ми їх вивчили, але прийняли рішення інтегрувати наші активи", - заявив заступник глави "Сбєрбанка" Сергій Горьков. 

За повідомленнями джерел в банківських колах України, Volksbank у "Сбєрбанка" планували купити український "Дельта-банк" і російський "Альфа-банк".

"У результаті ми інтегруємо український підрозділ Volksbank з дочірнім банком "Сбєрбанка" в Україні", - зазначив Горьков.

За його словами, "Сбєрбанк" планує провести об'єднання українських активів протягом наступного року.

"Об'єднання двох банків - правильне рішення. Українська "дочка" "Сбєрбанку" більше представлена в центрі і на сході України, а Volksbank - це колишній західноукраїнський "Електронбанк", він більше на Західній Україні представлений. Тож логічно його інтегрувати. Тоді "Сбєрбанк" отримає рівномірну сітку по всій країні", - відзначив банківський експерт Андрій Гайдуцький.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.