Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

eslovnik.com

Понеділок, 26 листопада 2012, 11:57

Позафракційні депутати планують об’єднатися у Львівській облраді

Позафракційні депутати Львівської облради розпочали процес створення депутатської групи.

Про це Варіанти повідомив депутат Львівської облради Мирослав Сеник.

"Ситуація навколо захисту виробника мінеральної води у Моршині підштовхнула нас до ідеї створення депутатської групи із числа позафракційних депутатів, хоча не виключаємо, що до нас приєднаються і депутати з інших фракцій. Ми пропонуємо депутатам об’єднатися навколо двох ідей: розбудова громадянського суспільства, а також пошук консенсусу, а не компромісу у вирішенні важливих проблем регіону», - розповів Мирослав Сеник.

Координатором переговорного процесу щодо створення депутатськоъ групи обрано заступника голови Львівської облради Валерія П’ятака.

Мирослав Сеник висловив припущення, що до нової депутатської групи приєднаються не лише 7 депутатів – членів колишньої фракції «Наша Україна», а також інші позафракційні депутати. Однак наразі він не може вказати точно  скільки депутатів налічуватиме група.

Нагадаємо, 23 листопада головою Львівської облради був обраний представник ВО «Свобода» Петро Колодій, який до цього обіймав посаду першого заступника голови облради.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.