Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

2012.ua-football.com

Понеділок, 26 листопада 2012, 13:13

Львівський аеропорт ще не отримав дозвіл на утворення та розміщення відходів 2013 року

Станом на листопад 2012 року ДП Міжнародний аеропорт «Львів» не отримало відповідного дозволу на утворення та розміщення відходів 2013 року.

Про це Варіанти повідомляє прес-служба Держуправління ОНПС у Львівській області.

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області повідомляє, що ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького не зверталося у Держуправління для отримання дозвільних документів на викиди від роботи будь-яких установок з утилізації побутових відходів на території аеропорту (в т. ч. сміттєспалювальних). Однак, Держуправління ОНПС в Львівській області уважно відстежує у ЗМІ всю інформацію про можливість встановлення інсинераторів з утилізації побутових відходів у Львівському аеропорту.  Також  представник Держуправління брав участь у громадських обговореннях цього питання, що організовувались ГО «Спас» у Львівській міській раді. Однак, інформації про намір  будівництва сміттєспалювальних установок від ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького не надходило.

Також зазначаємо, що погодження дозволів на здійснення екологічних заходів на території вищевказаного підприємства Держуправління здійснює відповідно до чинного природоохоронного законодавства в межах своїх функцій.

На здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ДП Міжнародний аеропорт «Львів» дозвіл Держуправління є чинним до 20  листопада 2017 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.