Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

mfa.gov.ua

Понеділок, 26 листопада 2012, 15:01

Заступник голови Львівської ОДА шукає охочих передплатити газету «Благовіст» для інвалідів

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Олег Рудницький звернувся з відкритим листом до мешканців Самбірського району, в якому просить відгукнутися охочих допомогти переплатити газету «Благовіст» для інвалідів.

Про це Варіантам повідомляє Самбірська РДА.  

Олег Рудницький стверджує у листі, що газета "Благовіст" "найбільш повно висвітлює державну політику стосовно неповносправних людей… Часопис глибоко і послідовно показує питання соціального захисту інвалідів, діяльність органів влади, спрямовану на посилення соціального захисту та реабілітацію інвалідів, роз’яснює відповідні нормативні акти тощо".

Однак, в умовах економічної скрути малозабезпечені інваліди, не мають змоги за власний рахунок здійснити передплату на газету «Благовіст», - наголошено в листі. 

Львівська обласна державна адміністрація просить сприяти передплаті газети «Благовіст» на 2013 рік для найменш забезпечених інвалідів.

При цьому Рудницький посилається на вимоги Конвенції ООН про права інвалідів та обласну комплексну програму соціальної підтримки та реабілітації інвалідів на 2011-2014 роки.

Засновником газети «Благовіст» є Львівська обласна організація всеукраїнської організації інвалідів «Сою організацій інвалідів України».  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.