Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський міський ДРАЦС

wikimapia.org

П'ятниця, 14 лютого 2020, 14:37

Сьогодні у Львові до опівночі реєструватимуть шлюби

Львівський міський ДРАЦС

14 лютого Львівський міський РАЦС проводитиме проєкт Кохання поза часом 2020.

Про це повідомляє Уніан.

 У День святого Валентина Львівський міський ДРАЦС, що розташований на вулиці Івана Франка, 157, проводитиме проєкт "Кохання поза часом 2020". Цього дня зареєструвати шлюб у Львові можна буде до опівночі, міський ДРАЦС працюватиме з 08:00 до 24:00.

Отож, 14 лютого закохані пари  зможуть: подати заяву про державну реєстрацію шлюбу в атмосфері свята кохання; зареєструвати шлюб; відзначити ювілей весілля.

Урочисто відкриють святкування об 11:00, а о 11:30 відбудеться парад наречених під звуки струнного квартету. Також виступлять: танцювальний клуб та зіркова гостя Ірина Доля. О 12:00 проведуть презентацію оновленого обряду урочистої реєстрації шлюбу в стилі проєкту "Кохання поза часом 2020".

Минулого року на День Валентина одружилися у Львові 137 пар, а цьогоріч 65 пар подали заяви про державну реєстрацію. "Кохання поза часом 2020" – це ініціатива Міністерства юстиції, яка проводиться по всій Україні органами ДРАЦС вже три роки поспіль і цьогоріч ця приємна акція продовжується.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.