Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

postcrossing-ua.livejournal.com

Вівторок, 27 листопада 2012, 13:44

Працівники Львівської ОДА рідко їздять у закордонні відрядження

Закордонних відряджень працівників Львівської облдержадміністрації упродовж 2011-2012 років відбулося катастрофічно мало, але на ефективність роботи це не впливає.

 

«За два роки, упродовж 2011-2012, у закордонних відрядженнях побували 36 працівників Львівської облдержадміністрації. Сумарно представники Львівщини витратили на службові поїздки 123 календарні дні», – повідомляє, ЛОГО «Львівський прес-клуб» на свій запит про ефективність представників Львівщини до ЛОДА.

За словами екс-голови Львівської облдержадміністрації Миколи Кмітя, Львівська область є найактивнішою після столиці України. Співробітництво Львівщини важливе для євроінтеграції. В першу чергу, візити закордон важливі для іміджу та економічного ефекту, який відображатиметься  на добробуті львів’ян. Всі зовнішньо – економічні дії фінансуються з обласного бюджету. Але він з року в рік не до виконується, і звідси маємо малу кількість візитів. Але вони є ефективними. Під час кожної поїздки відбуваються важливі події для України, зокрема Львівщини. Зовнішня співпраця поводиться в першу чергу з сусідами та з великою економічною двадцяткою»

Фінансування поїдок за кордон працівників ЛОДА на 90% забезпечує сторона, яка приймає гостей.

Найбільше відряджень здійснили працівники головного управління туризму та євроінтеграції – 12 осіб (38 днів). Другим у рейтингу за кількістю відряджених за кордон є головне управління економіки та промислової політики: 11 осіб пробули за кордоном 22 дні.

Нагадаємо, що відряджень у представників Львівської міськради значно більша кількість.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.