Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

volynpost.com

Вівторок, 27 листопада 2012, 15:46

Німецький уряд надав Львову грант на добудову велодоріжок на вул. Стрийська-Наукова і вул. Липинського – Шмід

Велодоріжка на вул. Стрийській та Науковій додасть до львівської вело мережі майже 9 ки велосипедного шляху.

 

Про це сьогодні, 27 листопада, дізнався кореспондент Варіантів.

Понад рік тому Львівська міська рада прийняла програму про будівництво у Львові 270 кілометрів велодоріжок. Цей проект – це рівно половина Південної веломагістралі, яка з‘єднає вул. Городоцьку з районами Південний і Сихів через вул. Наукову і Стрийську, та через нові вул. Ряшівську і Вернадського.

«Німецький уряд надав Львову грант на добудову велодоріжок на вул. Стрийська-Наукова і вул. Липинського. Це надійне джерело фінансування, і тому вже через півроку громадяни Львова і гості зможуть сідати на ровер, і безпечно й комфортно їхати цими вулицями», – зазначив радник міського голови з питань влаштування вело інфраструктури Олег Шмід.

Нагадаємо, велодоріжки на Стрийській та Науковій мають бути збудовані до червня 2013 року. Якщо буде дозволяти погода, роботи будуть вестися і взимку. Кошти на ці роботи – грант від німецького уряду у розмірі 650 тис. євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.