Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

novynar.com.ua

Вівторок, 27 листопада 2012, 16:02

На сьогодні з казначейства проплачуються лише зарплати бюджетникам – Андрій Садовий

З усіх проплат, які мали б здійснюватися через казначейство, проплачуються лише захищені статті - це зарплата бюджетникам.

Про це сьогодні, 27 листопада, на брифінгу розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«Якщо мова про гроші на зарплати працівникам комунальних підприємств, оплата за паливо для закладів медицини, матеріали – то проплати не ведуться», - розповів Андрій Садовий.

Андрій Садовий повідомив, що завтра буде в уряді і матиме розмову з міністрами. Він переконуватиме їх в необхідності прийняти позитивне рішення щодо Львова, дати відповідні ліміти, щоб можна було кошти розблокувати. «Вже більше, ніж місяць, в нас мільйони грошей на рахунку без руху. Такої ситуації ще не було». – додав міський голова.

Нагадаємо, Державна казначейська служба України не виконує платіжні доручення розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова, через що місто недооотримує понад 10 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.