Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

kul.kiev.ua/

Вівторок, 27 листопада 2012, 18:49

Судове засідання в справі Гавришкевича відбудеться в грудні

Судове засідання в справі звільнення з посади директора музею «Личаківський цвинтар» Ігора Гавришкевича відбудеться на початку грудня.

Про це сьогодні розповів Ігор Гавришкевич у коментарі Варіантам.

Ігор Гавришкевич пояснив, що до суду звернувся для відновлення справедливості. «Я вважаю, що про такі ситуації повинні знати люди», - наголосив Гавришкевич.

«Новим директором призначили Михайла Нагая - людину з середовища музею і я вважаю, що це добре, оскільки він є хорошим спеціалістом. Я сам колись взяв його на роботу», - додав колишній директор Личаківського цвинтара.

За словами Ігора Гавришкевича, у нього ніколи не було конфліктів з міською владою, претензій теж ніхто йому не висував. Навпаки – лише подяки та нагороди. Тому звільнення його з посади директора було несподіванкою як для знайомих, так і для нього самого. «Якщо в когось були причини не довіряти мені, то треба було сказати це в очі. Можливо, я реалізовував неефективні проекти, фільми, мав погані ідеї щодо екскурсій, в чому дуже сумніваюся, оскільки, як на мене, мої пропозиції завжди мали успіх», - вважає Ігор Гавришкевич.

Нагадаємо, за словами І. Гавришкевича, управління охорони історичної спадщини видало розпорядження про його звільнення в той час, коли він перебував на лікарняному через гіпертонічний криз. Згідно з розпорядженням, Гавришкевич звільнений з посади директора музею «Личаківський цвинтар» у зв'язку із закінченням дії контракту.

Новим директором ЛКП Музей-заповідник «Личаківський цвинтар» управління охорони історичного середовища Львівської міської ради призначило Михайла Нагая, який раніше був головою Вченої Ради музею «Личаківський цвинтар».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.