Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Громадські організації

Середа, 28 листопада 2012, 15:24

Громадськість обурена запрошенням Садового до участі у публічних дебатах з проблем освіти

Активісти ГО «Спас» обурені запрошенням мера Львова Андрія Садового  до участі у публічних дебатах "Українська середня освіта вкрай застаріла" і обіцяють з цього приводу пікетувати захід, котрий відбудеться 29 листопада в ЛНУ ім. Івана Франка.

 «Я просто обурений запрошенням мера Андрія Садового на такий важливий для львівських освітян захід. Вважаю що своїми неадекватними призначеннями у львівській освіті міський голова Садовий наніс значних збитків середній освіті. Достатньо лише згадати фальшивий диплом В. Огури – колишнього начальника управління освіти, реформаторство з ліквідації районних відділів освіти, нові формули зарплат для вчителів. І нарешті найцікавіше, це призначення психолога Олега Березюка директором гуманітарної політики Львівської міської ради. Якщо освітою керує психолог, - то за кого мають освітян?», - наголосив  заступник голови ГО «СПАС», Олег Пилипенко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.