Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

Середа, 28 листопада 2012, 15:32

Генконсульство Польщі у Львові відзначає 25-річчя діяльності

Конференція „25-ліття польської консульської місії у Львові 1987-2012” відбудеться у Львові 1-2 грудня в рамках святкування 25 річчя діяльності генконсульства Польщі у Львові.  

Про це повідомила прес-служба Генконсульства Польщі у Львові. 

Метою конференції є не лише презентація доробку польської консульської установи у Львові, але й обговорення певних аспектів найновіших польсько-українських відносин, а також ролі та значення міста Львова для наших суспільств та народів, - зазначено у повідомленні. 

До участі у конференції запрошено генерального консула РП у Львові Ярослава Дрозда, посла України в Варшаві Маркіяна Мальського,українських та польських науковців.

 

Цього року виповнюється 25 років з часу заснування у Львові польської консульської місії (1987), на базі якої 1993 року було відкрито генеральне консульство Рп у Львові.  З нагоди річниці заплановано ряд заходів та урочистостей, які триватимуть до закінчення ювілею 25-ліття, а саме до половини 2013 року.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.