Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Вівторок, 17 березня 2020, 10:55

У Львові на Городоцькій згоріла квартира: евакуювали 50 мешканців будинку

пожежа

Двох чоловіків, які перебували у квартирі, з опіками рук та верхніх дихальних шляхі госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні, 17 березня, о 06:38 годині рятувальникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Городоцька. Пожежа виникла в квартирі в мансардному приміщенні чотирьохповерхового житлового будинку.

На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику, виявилось що пожежа швидко поширилась горючими конструкціями даху та набула вже значних масштабів. Через задимлення, що виникло внаслідок пожежі не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на вулицю. Не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей та ліквідації загорання.

В квартирі де виникла пожежа знаходились двоє чоловіків, яких вогнеборці вивели на свіже повітря та передали медикам. Чоловіків віком 62 та 69 років з опіками рук та верхніх дихальних шляхів 2-го ступеня в стані середньої ступені важкості госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню.

Оглянувши всі квартири на наявність загрози життю і здоров'ю мешканців будинку, вогнеборці врятували із задимлених приміщень 2 осіб, які не могли самостійно пересуватись, та вивели на свіже повітря 50 осіб. Повністю погасили пожежу о 07:45 годині. Внаслідок пожежі вогнем знищено житлову квартиру на площі 26 кв.м. пошкоджено горище будинку на площі 100 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 38 чоловік особового складу та 9 одиниць спецтехніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.