Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

dw.de

П'ятниця, 30 листопада 2012, 10:23

Костюк пообіцяв навести правопорядок навколо Генконсульства Польщі у Львові

Керівництво Генерального Консульства Польщі у Львові скерує у відповідні органи звернення із переліком усіх правопорушень, які системно відбуваються навколо будівлі консульства, останні ж, зі свого боку, докладуть зусиль, щоб ліквідувати ці правопорушення.

 

Таку обіцянку дав голова Львівської ОДА Михайло Костюк за результатами зустрічі з генеральним консулом РП у Львові Ярославом Дроздом, що відбулася 29 листопада.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.  

Михайло Костюк наголосив, що питання наведення правопорядку навколо дипломатичної установи піднімається не вперше: «Над вирішенням цієї проблеми необхідно працювати системно. На цьому етапі ми обумовили, що керівництво Генерального Консульства скерує у відповідні органи звернення із переліком усіх правопорушень, які системно відбуваються навколо будівлі. Впевнений, що українська сторона відреагує на нього належним чином», - сказано у повідомленні.

Польська сторона звернулася по допомогу до влади Львівщині у цьому питанні, оскільки «оскільки є випадки фальшування документів для отримання віз».

Нагадаємо, 2012 року Генконсульство Польщі у Львові видало понад 300 тис. віз, що складає 2/3 усіх виданих віз в консульствах міст України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.