Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

правоохоронці

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 31 березня 2020, 12:30

У Мурованому поїзд збив чоловіка

правоохоронці

Чоловік перебуває в реанімації з множинними травмами, поліцейські встановлюють особу травмованого. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 31 березня, близько 1:30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового по станції про те, що у селі Муроване Пустомитівського району неподалік залізничної колії був виявлений чоловік з тілесними ушкодженнями.  

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік травмований внаслідок наїзду товарного потяга. Медики діагностували у нього, зокрема, політравму, переломи ребер, черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Санкція статті передбачає покарання  - виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Також правоохоронці встановлюють особу травмованого. Його прикмети – вік приблизно 60 років, сиве волосся, коротка борода. Усіх, хто може допомогти встановити госпіталізованого, прохання зголоситись на оперативну лінію 102.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.