Роман Кошла,  30 листопада 2012

Варіанти на вікенд

Останній осінній день вже майже завершився, на вулиці все ще тримається тепла погода і не страшно, що трішки крапає дощ. Редакція Варіантів, як завжди, у будь-яку погоду тримає Вас у курсі всіх вихідних подій.

 Варіанти на кіно

«Бункер» – Іспанський фільм жахів, а звучить наче «Албанський Порш» або «Сербський Бентлі». Не пригадую у своїй колекції жодного трилеру від Іспанського кінематографу і саме тому він заслуговує на те, щоб переглянути та скласти власне враження.

«Брудна кампанія за чесні вибори»  2012 рік  рік президентських перегонів у США, мабуть, тому американські кінематографісти вирішили представити своє бачення закулісних політичних інтриг. Дія картини відбувається у невеликому містечку в Північній Кароліні, напередодні виборів у конгрес. Чудова гра коміків, простенький сюжет – якщо Вам хочеться відпочити мізками, то цей фільм саме те.

Ну і на десерт черговий «шедевр» від російського кінематографу «Джунглі». У Сергія і Марини в сімейному житті настала криза і, щоб врятувати шлюб, Марина вмовляє чоловіка відправитися в екзотичну подорож. Врешті-решт постійні чвари закоханих призводять до того, що вони опиняються на безлюдному острові і замість того, щоб разом боротися за виживання, герої продовжують з'ясовувати стосунки.

Музичні варіанти

Концерт для всіх любителів гострих відчуттів від гурту Двісті Boys у стилі бидло-реп у барі 0,5. Просто сходіть та послухайте, адже вартість квитків 40-50 грн., дозволяє провести такі експерименти.

Якщо ж Ви більше хочете духовного наповнення музики, то концерт у Львівській обласній філармонії «На хвилях романтизму» саме для вас.

Ну і на завершення нашої музичної епопеї пропонуємо Вашій увазі вечірку під назвою «А у нас Новий Рік», яка пройде на вул. Валовій 13, тим більше, що вхід вільний. Підійде для всіх, кому вже хочеться ялинки та похмілля першосічневого ранку.

Мистецькі варіанти

Для всіх любителів живопису у Львові в п’ятницю о 17:00 відбулося відкриття персональної виставки Володимира Топія, після офіційної частини якої, о 19:00 відбудеться відео-презентація мистецького фестивалю «Bedesten!».

Також сьогодні у галереї «Сливка» львівська художниця Ілона Муравйова відкриває нову експозицію своїх робіт, які наповнені ексцентричним настроєм та різномаїттям сюжетних сплетінь.

Ну і на завершення «найсмачніше», адже у Львові відкрилася виставка молодої художниці з Гонконгу Cici Wu Yumeng. Cici Wu Yumeng приїхала «досліджувати» Львів та вже на місці підготувала персональний проект «Андрій». Саме її виставку варто відвідати насамперед, цікаво побачити Львів очима Гонконгу.

Продовжуючи тему комп’ютерних ігор, цього тижня ми порадимо бігти у магазин та купувати Far Cry 3 від геніальної французької компанії Ubisoft, на чиєму рахунку десятки шедевральних творінь ігрової індустрії. У Вашому розпорядженні величезний арсенал зброї, острів на декілька десятків квадратних кілометрів, чудовий сюжет та десятки годин сюжетного геймплею.

Якщо ж Ваш комп’ютер не потужніший від калькулятора або сучасного мобільного телефону, то вдарте по спогадах та ласкаво просимо до BaldursGate: EnhancedEdition – ремейк культової гри, дія якої відбувається в фентезійному світі. Forgotten Realms розроблена компанією BioWare і випущена далекого 1998 року. З часом обіцяють порт для Android та iOS.

Ну і на завершення, беріть свої заощадження, закордонний паспорт та тікайте на вихідні в недалекий тур в Європу,  який Ви самі собі й організуєте.

Чудових вихідних та гарного настрою. До зустрічі взимку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.