Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 1 квітня 2020, 11:00

На Львівщині оштрафували двох заробітчан, які недотрималися самоізоляції

львівська поліція

У Пустомитівському та Дрогобицькому районах чоловіки повернулися з-за кордону та порушили правила карантину.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook.

Вчора, 31 березня, правоохоронці склали протоколи про адміністративні правопорушення щодо двох громадян, котрі дали згоду та не виконали умов перебування на карантині – залишили визначене місце перебування під час самоізоляції.

"Повертаючись з-за кордону, громадяни дають письмові зобов’язання про те, що дотримуватимуться правил карантину та перебуватимуть чотирнадцять діб у самоізоляції. В такому зобов’язанні вони вказують адресу, за якою проживатимуть у цей період і поліцейські проводять спеціальні рейди, під час яких перевіряють як ці громадяни дотримуються умов самоізоляції, виявляють порушників та притягують їх до адміністративної відповідальності" – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Так, 31 березня, дільничні офіцери поліції Пустомитівського та Дрогобицького відділів поліції під час перевірки виявили відсутність за адресами перебування у самоізоляції двох громадян – 40-річного мешканця одного з сіл Пустомитівського району та жителя Дрогобича віком 39 років.

Обидва нещодавно повернулись з-за кордону та дали письмове зобов’язання щодо виконання правил карантину. Щодо громадян правоохоронці склали протоколи про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян (від 17000 до 34000 тис.грн.)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.