Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

p-p.com.ua

П'ятниця, 30 листопада 2012, 18:36

Питання про видобуток нафти й газу на Львівщині розглядатиметься на сесії Львівської облради

На наступному пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради розглянуть питання що стосуватиметься видобутки нафти та газу Калинівської площі, розташованої у Самбірському районі Львівської області.

Рішення про винесення цього питання на сесію сьогодні, 30 листопада, ухвалила постійна комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, повідомляє кореспондент Варіантів

На сесії розглядатимуть питання про надання погодження щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку.

В подальшому на Калинівській площі планують видобувати нафту і газ.

При цьому член комісії Осип Магур зазначив, що голова Стрийської райради Геннадій Дейниченко погодив рішення про винесення питання на сесію, не спитавшись думки громади.

«Якщо ми винесемо це питання на сесію, то в день засідання матимемо мітинг під стінами облради. Потрібно принаймні спитатися думки громади», – зазначив Магур.

Відтак депутати вирішили не надавати позитивного висновку щодо цього питання і зробити відповідні зауваження під час його розгляду на сесії.

Окрім цього, вони звернулися до Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, з проханням включити їх до робочої групи з цього питання . 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.