Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проспект Шевченка

ФБ Москаленка

Четвер, 2 квітня 2020, 15:48

На проспекті Шевченка львів'янин прикриваючись реконструкцією добудував собі поверх

проспект Шевченка

Міськрада скеровала звернення у правоохоронні органи для реагування та зупинення самовільних робіт.  

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, у будинку на пр. Шевченка, 23, власник квартири № 10 проводить самовільні будівельні роботи з надбудови поверху. Тому управління охорони історичного середовища скерували листи в прокуратуру і Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області.

"Поки Управління охорони історичного середовища реставрує та виконує протиаварійні роботи в будинку пам’ятці архітектури на проспекті Шевченка - власник квартири #10 у дворі цього будинку - почав надбудовувати поверх собі над квартирою. Будемо згідно з законом зупиняти ці роботи. А також штраф..." – написав Андрій Москаленко.

Управління охорони історичного середовища ЛМР не надавало висновків щодо відповідних програм та проектів містобудівних, архітектурних і ландшафтних перетворень, меліоративних, шляхових, земляних робіт, історико-містобудівного обґрунтування за цією адресою.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.