Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

relax.com.ua

Понеділок, 3 грудня 2012, 10:01

Львівський цирк незаконно витратив 4,1 млн. грн

Перевірка Держінінспекції  у ДП «Львівський державний цирк» виявила факти незаконного витрачання на загальну суму 4,1 млн грн. протягом 2009-2012 рр.

 

Про це повідомила прес-служба ДФІ України.

ДФІ виявила зайве витрачання 2,7 млн. грн., адже 36-ом працівникам цирку були встановленні посадові оклади у подвійному розмірі. Відповідно ще понад 1 млн грн незаконно сплачено до державних цільових фондів як внески за виплаченими сумами з оплати праці.

Проведені під час ревізії контрольні обміри виконаних робіт із капітального ремонту будівлі цирку також виявили завищення їх обсягів.

Субпідрядні організації завищили обсяги виконаних робіт з укладання стальних водопровідних труб, монтажних та оздоблювальних робіт, що призвело до завищення їх вартості на суму понад 305 тис. грн.

За порушення законодавства з фінансових питань на п’ятьох посадових осіб цирку складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.