Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

dfact.net

Понеділок, 3 грудня 2012, 11:20

США перестане видавати Green Card

Палата представників Конгресу США проголосувала за скасування щорічної імміграційної візової лотереї Green Card.

За результатами голосування право на отримання таких імміграційних віз передаватиметься іноземним студентам, які отримують в США ступені вище бакалавра із природничих, точних і технічних наук.

За прийняття законопроекту проголосувало 245 конгресменів проти 139.

«Прийняття законопроекту 245 голосами проти 139 стало першою перевіркою для плану Республіканської партії поступово розібратися з імміграцією, і хоча законопроект пройшов, протидія демократів показує, що цим планам ще належить зіткнутися з серйозними перешкодами», –сказано у повідомленні у Washington Times.

Представники конгресу також зазначають, що пріоритетними для них є ті люди, які приїжджають та створюють нові робочі місця.

Нагадаємо, Green Card – посвідчення особи або так звана ідентифікаційна карта, що дає право працевлаштування людині, яка не є громадянином США, але постійно проживає на території Штатів.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.