Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ogo.ua

Понеділок, 3 грудня 2012, 12:46

Львівська ТВК сьогодні оголосить дату проміжних виборів до облради

Львівська територіальна виборча комісія на сьогоднішньому засіданні, яке розпочнеться о 18.00, оголосить дату проміжних виборів до Львівської обласної ради.

Про це Варіантам розповів голова львівської ТВК Микола Щур.

Окрім дати проміжних виборів, під час засідання ТВК оголосять обраними наступними за черговістю депутатів за списком у багатомандатному виборчому окрузі, розповів Щур.

Також, за його словами, розглядатиметься питання про оголошення початку виборчого процесу.

Він додав, що на проведення виборів потрібні будуть 7 млн. грн., які має виділити Львівська облрада.

«Кошти мали б бути виділені ще цього року, бо з 8-го грудня вже працюватимуть територіальні виборчі комісії, які фактично виконуватимуть функцію окружних – проводитимуть проміжні вибори, люди працюватимуть на платній основі, відповідно, отримуватимуть плату за грудень», – зазначив Щур.

Нагадаємо, за підсумками виборів до Верховної Ради у цьому році народними депутатами стали 11 депутатів Львіської обласної ради, 4 з них пройшли до парламенту за списком, решта – перемогли в одномандатних округах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.