Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

colxoz.com

Понеділок, 3 грудня 2012, 13:22

Українсько-польська меліоративна мережа може знову запрацювати

28-30 листопада, під час робочого візиту на Львівщину делегації Воєводського управління меліорації і водних споруд у місті Любліні обговорювалось питання відновлення транскордонної українсько-польської меліоративної мережі.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівська облдержадміністрація.

Делегація польського управління меліорації і водних споруд обговорила з Львівським обласним управлінням водних ресурсів питання про доопрацювання інтегрованого проекту «Відбудова транскордонної меліоративної мережі, комплексу гідротехнічних споруд, оптимізацію параметрів існуючих водотоків в басейні рік Солокія, Річиця, Біла, Варежанка.

Мета цих допоопрацювань – забезпечення пропуску паводкових і високих вод, раціональне використання водних ресурсів та покращення екологічної ситуації довкілля, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Також учасники вели мову про вирішення питань утримання прикордонних водотоків та прикордонних меліоративних об’єктів в рамках міждержавної Українсько-Польської Угоди «Про співробітництво в галузі водного господарства на прикордонних водах».

Поляки повідомили, що вищеназвана заявка подана у Спільний Технічний Секретаріат Програми, а усі запропоновані під час обговорень 28-30 листопада доопрацювання інтегрованого Проекту будуть додатково спрямовані на вимогу цього Секретаріату.

Також поляки зобов’язали українську сторону у встановлені терміни та в повному обсязі надати необхідні матеріали для подальшої реалізації цього інтегрованого Проекту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.