Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

zik.ua

Понеділок, 3 грудня 2012, 13:56

Парламент не підтримає законопроект про податок на валютні операції в 10% - Литвин

Спікер Верховної Ради України Володимир Литвин підтвердив надходження до парламенту законопроекту про 10-% податок на валютні операції, проте Верховна рада не ухвалить цей закон.

 

Про Литвин заявив сьогодні у Києві. 

"Я отримав проект закону про 10% податку на валютні операції. Я отримав його, щоб його розписати Комітетам ВР", - заявив він.

При цьому Литвин зазначив, що в парламенті немає 226 голосів для прийняття цього закону в цілому: "Однак можу сказати, що на сьогодні голосів за ухвалення цього закону немає".

Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилися повідомлення, що був розроблений новий законопроект про 10-відсоткову ставку податку на валютні операції.

Нагадаємо, голова комітету НБУ з протидії недобросовісним валютним операціям Юрій Горшков 29 листопада заявив, що законопроект про 15-відсотковий податок на продаж валюти найближчим часом внесуть до ВР без принципових змін.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.