Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vestiua.com

Понеділок, 3 грудня 2012, 17:43

Всі перевізники Львова закупили ристрої GPS навігації

На сьогоднішній день вже усі перевізники у місті Львові придбали пристрої GPS навігації. Проблема лише у встановленні.

Про це сьогодні, 3 грудня, на брифінгу розповів мер Львова Андрій Садовий.

«Зараз стоїть питання монтажу, налаштування. Тим займається управління транспорту. Хто не виконає умов угоди, той позбудеться ліцензії на перевезення пасажирів у місті Львові», - розповів Андрій Садовий.

Міський голова вважає, що система GPS потрібна не владі міста, а мешканцям Львова для того, щоб орієнтуватись, де знаходиться автобус насправді.

«На даний час ми проводимо профілактичні розмови з перевізниками, переконуємо в необхідності встановлення пристроїв GPS, алечомусь дуже багато причин у перевізників для невиконання умов угоди», - додав мер Львова Андрій Садовий.

Станом на 1 листопада більш. ніж 317 автобусів Львова (57% від загальної кількості), за інформацією перевізників, обладнані GPS-присторями, а станом на 30 листопада 58 львівських трамваїв із 77 запланованих вже облаштовані GPS приладами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.