Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ua.korrespondent.net

Вівторок, 4 грудня 2012, 11:26

8 грудня на Львівщині стартує проміжна виборча кампанія до Львівської облради

Львівська обласна Територіальна виборча комісія (ТВК) призначила проміжні вибори у семи мажоритарних округах до Львівської облради на 27 січня, відповідно визначила дату старту виборчої кампанії – 8 грудня.

Рішення про це було прийняте на засіданні Львівської обласної ТВК 3 грудня.

Вибори відбудуться у 7 виборчих округах: по одному окрузі у Львів, Кам’янко-Буського, Сколівського, Яворівського та Городоцького району, а також двох округах Бродівського району. 

ТВК затвердила подання до Львівської облради з проханням виділити із обласного бюджету 7 млн. 086 тис. грн. на проведення проміжних виборів.  При цьому голова ТВК Володимир Щур заявив, що до кінця не має впевненості в тому, що ці гроші облрада встигне виділити для проведення виборів.

ТВК також затвердила календар проміжних виборів. 

Нагадаємо, на парламентських виборах 2012 року народними депутатами стали 11 депутатів Львівської облради, в тому числі 7 мажоритарників.

23 листопада депутати Львівської облради прийняли рішення про дострокове припинення повноваженя 10 своїх колег, яких обрали депутатами Верховної Ради. Цього ж дня  Львівська облрададостроково припинила повноваження голови Львівської облради Олега Панькевича, який також став народним депутатом за списком ВО «Свобода».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.