Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

Вівторок, 4 грудня 2012, 16:19

Засідання суду в справі депутата Ярослава Гінки про шахрайство перенесли на 20 грудня

Судове слухання в справі народного депутата від партії УДАР Ярослава Гінки, якого звинувачують у шахрайстві і яке мало відбутися вчора, 3 грудня, перенесли на 20 грудня.

Про це сьогодні, 4 грудня, на прес-конференції заявив Ярослав Гінка.

Лідер партії УДАР Віталій Кличко задекларував, що Ярослав Гінка виконає рішення суду, якщо в ньому йтиметься про те, що Гінка повинен віддати кошти. «На сьогоднішній день такого вироку немає, лише вирок суду, що мій позов до пана Лозинського залишений без розгляду». – заявив Ярослав Гінка.

«Деякі ЗМІ мене звинувачують у шахрайстві, але це голослівно. Це питання 3-річної давності, між двома фізичними особами. Я підписував договір під шаленим тиском, боячись втратити своє майно. Опоненти це питання винесли в політичну площину і вирішили публічно обговорювати. На даний час в мене немає ніякого бізнесу, майна, я опиратимусь тиску, якщо такий буде щодо мене», - заявив Гінка.

В справі Ярослава Гінки про шахрайство йдеться про те, що кілька років тому Петро Лозинський позичив гроші Ярославу Гінці. Факт позики пiдтверджував оформлений та нотарiально посвiдчений договiр. Сума позики становить 150 тис. дол.

Через 8 мiсяцiв Ярослав Гінка, вирішив не виконувати умови договору. 28 грудня 2010 року депутат звернувся з позовом до районного суду iз заявою про визнання договору позики недiйсним.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.