Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Вівторок, 4 грудня 2012, 16:57

XII міжнародний фестиваль ДжазБез розпочинається цього тижня у Львові

У п'ятницю у Львові розпочинаєтсья 12-й Міжнародний джазовий фестиваль ДжзаБез, який триватиме до 17 грудня.

 

ЦЬого року збільшилася геогрфія фествиалю, відбудеться ДжазБез аж у шістнадцяти українських та польських містах. Запрошено понад 100 учасників з України та за кордону. 

Зокрема на сцені філармонії виступить Vinita Formation, Benito Gonzales trio, Mike Russell, Ігор Закус, Андрій Арнаутов та багато інших, не менш цікавих джазових виконавців.

Багато іноземних виконавців не вперше виступатимуть на ДжазБезі, зокрема контрабасист Скот Кемп два роки тому брав участь у фестивалі, але зізнався, що приїхав, бо йому тут сподобалось. Музикант буде виступати у складі гурту Vinita Formation.

Дана Винницька, відома співачка, учасниця українсько-польського гурту DagaDana, колишня учасниця джаз-групи "Шоколад", зізналась "Варіантам", що ДжазБез її улюблений фестиваль. Цього року вона не є учасницею фестивалю, але відвідає концерти як слухачка.

Окрім концертів, у межах фестивалю відбудеться музично-літературний проект Кінець світу. 12 грудня у приміщенні Львівської філармонії на трьох поверхах паралелно розпочнуться різноманітні акції. Звучатиме не тільки джаз, а й електронна музика, буде також література. 

Нагадаємо, міжнародний фестиваль ДжазБез триватиме з 7 по 17 грудня. Деталі про фестиваль - на сайті МО "Дзиґа".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.