Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

lvivska.com

Вівторок, 4 грудня 2012, 18:39

Театральні вогняні дійства відбуватимуться у дворику Ратуші Львова на Різдво

Із 6 по 9 січня у внутрішньому дворику львівської Ратуші театр «Воскресіння» представлятиме театралізовану вогняну інсталяцію «Коли ангели спускаються на землю».

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

«У виставі задіяні альпіністи (виконуватимуть роль ангелів), які спускатимуться з вежі ратуші на встановлену сцену над «парканом» зліва у дворику. Вистава відбуватиметься щогодини з 17:00 до 22:00. Тривалість – 30 хв. Вартість дорослого квитка становить 40 грн, дитячого – 20 грн. Для дітей віком до 6 років вхід безкоштовний», – зазначено у повідомленні.

Також 8 січня на Площі Ринок перед входом у Ратушу відбудеться безкоштовна вулична вистава «Різдвяна феєрія» від театру «Воскресіння», яка почнеться – 17:00. Актори використають 12 чотириметрових масок, а також вогняні та піротехнічні ефекти: маски символізуватимуть образи Божої Матері, ангелів, Йосифа та Марії, царя Ірода та ін. Історія Різдвяної феєрії має в своїй основі елементи різдвяного вертепу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.