Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Шмигаль

Середа, 6 травня 2020, 11:15

Шмигаля відшмагали за каляфйорний політ фантазії його уряду

Денис Шмигаль

Парламентські комітети розкритикували програму діяльності уряду Дениса Шмигаля за відсутність конкретики.

Про це повідомляє Українська правда.

Ще кілька парламентських комітетів своїм рішенням відправили на доопрацювання програму діяльності уряду Дениса Шмигаля.

Про це повідомив перший заступник голови фінансового комітету нардеп фракції "Голос" Ярослав Железняк у Facebook.

"А тим часом реферат уряду на 9 сторінок (офіційно – Програма діяльності) продовжує встановлювати антирекорди у комітетах ВРУ. Цей папір вже розглянули: комітет з питань екологічної політики, комітет з питань організації державної влади, комітет з питань фінансів, податкової та митної політики, комітет з питань економічного розвитку (головний по цьому питанню). Звичайно всі комітети рекомендували відправити на доопрацювання цей "політ фантазії" – йдеться у повідомленні.

За словами Железняка, таким чином шанси Кабміну Шмигаля отримати від парламенту імунітет від звільнення на рік "стрімко наближаються до нуля".

Зазначимо, Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики на засіданні 29 квітня відправив на доопрацювання програму діяльності уряду Дениса Шмигаля. Документ критикували за відсутність конкретики. Програму діяльності уряду затвердили 2 квітня.

Нагадаємо, 4 березня Верховна Рада звільнила Олексія Гончарука з посади прем’єр-міністра та проголосувала за призначення нового складу Кабінету міністрів України, який очолив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.