Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

d-i-a-n-a-n-a-s.livejournal.com/

Середа, 5 грудня 2012, 12:06

Високопосадовця Львівської ОДА звинувачують в лобіюванні інтересів власного бізнесу, він стверджує, що безпідставно

Один з власників мережі ресторанів !Fest Андрій Худо повідомив газеті "Комерсант", що начальник управління охорони культурної спадщини Львівської ОДА Валерій Потюк є власником ресторану «Порохова вежа» і виступаючи проти діяльності !Fest у Львові він, не виключено, лобіює інтереси свої чи інших чиновників, котрі мають намір заволодіти перспективним бізнесом.

Валерій Потюк у коментарі Варіантам категорично відкинув усі звинувачення на свою адресу.

«Я не можу конкурувати з такою відомою і потужною мережею, як !Fest: ні морально, ні матеріально. Я все життя боровся лише за збереження історичного середовища Львова і саме з цих позицій виступаю з критикою діяльності цієї мережі», - сказав Потюк.

Потюк категорично заперечив те, що він є власником ресторану «Порохова вежа».

«Будівля Порохової вежі є власністю Національної спілки архітекторів. В її приміщенні є кафе. У 2004 році я і мої друзі на спонсорських засадах допомогли зробили ремонт у цьому кафе. Зараз в ньому, на правах приватного підприємця, веде діяльність моя дружина. З зароблених грошей вона сплачує спілці архітекторів за воду, електрику, а також 1500 грн. щомісячно в якості спонсорської допомоги на утримання будівлі Порохової вежі», - роз’яснив Потюк.

Нагадаємо, 4 грудня Потюк звинуватив компанію «!Фест» у веденні самовільного будівництва на Площі Ринок, 10.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.