Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

gurievskinfo.ru

Середа, 5 грудня 2012, 12:23

Прокуратура Борислава перейнялася проблемою кількості учнів у класах місцевих шкіл

Прокуратура Борислава звернулась до Львівського окружного адміністративного суду з позовом про зупинення дії рішення виконавчого комітету міської ради Борислава «Про затвердження мережі класів та учнів у навчальних закладах освіти на 2012-13 роки», яке допустило перевищення граничної кількості учнів в класах шкіл.

 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура  м. Борислава встановила порушення законодавства про освіту в діяльності виконавчого комітету Борисласької міської ради.

Зокрема, при прийнятті рішення № 232 від 14.09.2012 року «Про затвердження мережі класів та учнів у навчальних закладах освіти на 2012-13 роки».

Вказаним рішенням  в одній із шкіл створено клас кількістю 40 учнів, а в іншій школі кількість учнів у класі становить 36. Наведене призводить до порушення прав дітей на належні та безпечні умови навчання, оскільки, відповідно до вимог чинного законодавства,  наповнюваність класів загальноосвітніх навчальних закладів не повинна перевищувати 30 учнів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.