Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

vk.com

Середа, 5 грудня 2012, 14:37

Акція «Львів за півціни» відбудеться у Львові

Із 22 по 23 грудня у Львові проходитиме акція «Вихідні у Львові за півціни» з нагоди дня Святого Миколая.

Львів’яни та гості міста зможуть отримати 50% знижки на різноманітні послуги.

«Ціни у святковий період стануть доступнішими не лише для туристів, а й для самих львів’ян, які отримають хорошу нагоду дізнатися більше про рідне місто на неординарних тематичних екскурсіях», – зазначає координатор акції Ольга Качмар.

Серед 50 учасників, що вже долучились до акції є і ті, що брали участь минулого року. Очікують, що до початку акції заклади ще подаватимуть заявки на участь.

Завдяки авіакомпанії, що долучилась до цьогорічного проекту мешканці Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Харкова та Сімферополя зможуть швидко і недорого прилетіти на відпочинок до Львова.

«МАУ вперше долучилась до цієї акції, ми очікуємо отримати туристичний потік на наших рейсах з міст України, а в перспективі і працю на міжнародних напрямках. Акційні квитки можна придбати на сайті авіакомпанії», – повідомляє Людмила Корженевська..

Деталізований перелік з усіма пропозиціями,стандартами та учасниками акції можна переглянути на сайті lviv.trevel, або ж на сторінках соц. мережі Facebook.

Нагадаємо, 2011 року в акції «Львів за півціни» взяли участь близько 30 тис. осіб: 85% – туристи з України (Києва, Харкова, Луганська, Одеси) та 15% - іноземці (з Франції, Польщі, Німеччини, Австрії, Росії, Білорусії, Чехії).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.