Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

newsmarket.com.ua

Середа, 5 грудня 2012, 15:34

На «сільську» витривалість учасників львівського реаліті-шоу перевіряли доїнням корів

ТзОВ «Барком» перевірило учасників реального шоу «НА!РОБОТУ» на витривалість та вміння виконати сільськогосподарські завдання. 

Спочатку шістнадцятьом претендентам на омріяну роботу треба було впоратися із свинячою тушкою. А потім – показати свої навики у доїнні корів, - повідомляє Варіантам прес-служба ТзОВ «Барком».

Сільськогосподарські конкурси відбувалися на двох об’єктах ТзОВ «Барком». Першого дня учасники проекту «На роботу!» побували на м’ясопереробному заводі ТзОВ «Барком» у Підбірцях та взяли участь у розділці свинячої тушки. Хоча й експерти роботу учасників оцінили добре, для більшості молодих людей таке завдання виявилося цілковитою несподіванкою.

Наступного дня на учасників шоу чекав ще один сюрприз: подорож на «баркомівську» ферму, що у селі Ямпіль Пустомитівського району. Там  претенденти на роботу своєї мрії мали дати раду новому сільськогосподарському  конкурсу: цього разу з доїння корів. При чому доїли корів виключно ті, хто не мав аналогічної практики в минулому.

Перше реальне шоу «НА!РОБОТУ» відбирає найкращого кандидата на роботу мрії.  Нею має стати людина, котра відповідає характеристикам, які зазвичай зазначені у резюме. Відтак, на «Баркомі» учасники брали участь у двох змаганнях, що показали їхню здатність «швидко набувати нові навички» та «використовувати нові вміння». Тепер на претендентів омріяної роботи  чекають завдання від інших організацій.

ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска») – це львівська компанія, яка  займається вирощуванням свиней, великої рогатої худоби, іншої сільськогосподарської продукції, виготовленням та реалізацією продуктів харчування. На українському ринку  компанія працює більше 14 років. За цей час підприємство відродило на Львівщині  майже  20 ферм, обробляє 7 тисяч гектарів земель та дає роботу для понад тисячі мешканців Львівщини.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.