Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

akceptor.org

Середа, 5 грудня 2012, 17:00

Прес-служба Львівської облради подала неправдиву інформацію - чиновник Львівської ОДА

Постійна комісія з питань освіти і науки Львівської обласної ради повернула на доопрацювання профільним управлінням Львівської ОДА проект Програми розвитку освіти Львівщини на 2013 - 2016 роки та проект Регіональної програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2013 - 2014 роки.

Відповідні рішення були прийняті сьогодні на засіданні комісії, - повідомила прес-служба Львівської облради. 

Причини невдоволення депутатів роботою чиновників Львівської ОДА не зазначені. 

Натомість начальник аналітично-інформаційного управління головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації ЛОДА Дмитро Посипанко у соціальних мережах прокоментував це повідомлення прес-служби Львівської облради: 

"Коли прес-служба Львівської обласної ради навчиться писати правду?

Комісія розглянула не лист начальника головного управління, а проект програми. Далі ще цікавіше: "Унаслідок розгляду зазначених питань депутати ухвалили повернути профільним управлінням проекти програм на доопрацювання".

До відома прес-служби обласної ради - комісія ухвалила рішення до 11 грудня 2012 року ознайомитись з проектом Регіональної програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2013 - 2014 роки, оскільки її члени протягом 1,5 місяців не змогли цього зробити. І після цього ще раз розглянути згаданий проект програми.

Не личить найвищому представницькому органу в області постійно перекручувати всі факти". 

Нагадаємо, прийняття областних програм розвитку є обов'язковою складовою затвердження областного бюджету на 2013 рік.

Постійна ком

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.