Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

jkg-portal.com.ua

Середа, 5 грудня 2012, 17:50

168 млн. грн. отримає Львів від держави на ремонт доріг

Національне агентство з питань підготовки до Євро-2012 запропонувало управлінню капітального будівництва укласти з державним підприємством «Фінансування інфраструктурних проектів» договір на отримання фінансової допомоги на безповоротній основі в розмірі 168 млн. грн.

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогоднішнім рішенням дав згоду на укладення цього договору.

За словами виконуючого обов'язки начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігора Фалюти, першочергові кошти зможуть надійти до Львова вже в найближчий час. «Ми зможемо розрахуватися за виконані ремонтні роботи доріг, але це стосується лише ремонту доріг, виконаного у 2010-2011 роках, а також завершити, розпочаті раніше роботи, але вже у 2013 році».

«Непрофінансованою на сьогодні є вул. Стрийська, вул. Пасічна, вул. Пасічна, вул. Городоцька, вул. Сяйво, вул. Вернацького, пр. Свободи, вул. Ряшівська. Цих коштів вистачить на те, щоб розрахуватись за виконані роботи і оплатити розпочаті», - уточнив Фалюта.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.