Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

alnews.com.ua

Четвер, 6 грудня 2012, 12:24

Двоє колишніх керівників Держкомзему Львова засуджені до позбавлення волі на 7 та 6 років

Шевченківський районний суд Львова засудив колишніх начальника управління Держкомзему Львова та його першого заступника відповідно, на 7 і 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, строком на 3 роки, з конфіскацією майна.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Суд, розглянувши представлені прокуратурою Львівської області докази вини колишніх службовців управління Держкомзему в місті Львові у неодноразовому вимаганні та одержанні хабарів, визнав їх достатніми та достовірними, - наголошено у повдомленні. 

Екс-чиновників суд також позбавив спеціального звання.

Нагадаємо, прокуратура Львівської області пред'явила останнім обвинувачення у вимаганні та одержанні від  23 громадян хабарів на загальну суму  понад 28 тисяч гривень та 150 доларів США. 

За це вони обіцяли пришвидшити процес розгляду ними відповідної землевпорядної документації та погодження технічної документації із землеустрою.     

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.