Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

sport-express.ua

П'ятниця, 7 грудня 2012, 11:00

Відкриття Х ювілейного юнацького турніру з боксу відбудеться у Львові сьогодні

Сьогодні, 7 грудня, о 17:00 урочисте відкриття Х ювілейного юнацького турніру з боксу на призи Андрія Котельника відбудеться у львівському спорткомплексі «Грація» (ТВК «Південний», вул. Щирецька, 36).

Про це Варіанти повідомила прес-служба ТВК «Південний».

Участь у відкритті візьмуть Андрій Котельник, Яна Шемякіна, Сергій Дзінзірук, Володимир Вірчіс, керівництво Львова та області, Наталка Карпа, а також гурт «Шоколадка».

Вхід на турнір упродовж всіх трьох днів, із 7 по 9 грудня, вільний. 

Нагадаємо, участь у турнірі братимуть близько 200 перспективних українських боксерів віком 12–14 років з 20 областей України.

Окрім медалей, кубків і дипломів переможців змагань очікують і цінні призи - мобільні телефони, флешки, смартфони, планшети, LCD телевізори. Також передбачені грошові винагороди тренерам найкращих боксерів.

За словами А. Котельника, цінні призи суттєво заохочують молодих спортсменів до участі у турнірах і покращенні власних досягнень. Боксер також зазначає, що цього річ суттєву підтримку турніру надав голова правління компанії СБ-ГРУП Олександр Білько. Натомість сам О. Білько наголошує, що важливо підтримувати молодих спортсменів і таким чином забирати молодь з вулиці та залучати.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.