Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Порошенко

Середа, 10 червня 2020, 14:30

ДБР підозрює естетику Порошенка у нерелевантній поведінці

Петро Порошенко

Держбюро розслідувань оголосило підозру Петру Порошенку за дорученням генпрокурора.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань на своїй сторінці у Фейсбуці.

П'ятому президенту України, народному депутату від політичної партії Європейська солідарність Петру Порошенку сьогодні оголосили про підозру у Державному бюро розслідувань за дорученням генпрокурора, однак адвокат нардепа заперечує вручення підозри. 

"Допит не відбувся, бо такого плану здійснювати допит не було. Насправді, був план спробувати вручити Петру Порошенку повідомлення про підозру. Як тільки ми з колегами зайшли до кабінету слідчого, ще до того як мав початися допит, до нас прийшов працівник Офісу генпрокурора і спробував здійснити повідомлення. Оскільки це не було згідно з законом, не було згідно з процедурою, ми відмовилися від спілкування з цією людиною і зараз Петро Порошенко покинув будівлю ДБР" – розповів адвокат Порошенка Ілля Новіков, передає Українська правда.

Допит Порошенка у ДБР, який призначили на 10 червня на 11.00 год, мав стосуватися справи про незаконне переміщення через кордон 43 картин всесвітньо відомих художників. Його викликали у якості свідка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.