Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Громадські організації

zotov-news.blogspot.com

П'ятниця, 7 грудня 2012, 16:18

Активісти ГО «Спас» проведуть у Львові пікети проти судді Стрельбицького

9 грудня у Львові активісти ГО «Спас» пікетуватимуть Львівську облраду, прокуратуру та два ринки.

Про це Варіанти повідомила прес-служба ГО «Спас».

Основна мета заходу: "забезпечити належну увагу до неякісної роботи місцевих судів Львова. І перш за все передвзятого та безвідповідального ставлення суддів під час слухань справ за позовами фізичних та юридичних осіб до влади Львова, зокрема, і судді Галицького районного суду м. Львова Стрельбицького В.В.", - сказано у повідмоленні. 

"Весною 2012р., весь Львів облетіла звістка, що суддя Галицького районного суду м. Львова Юрків О.Р. мав певні проблеми при формуванні складу комісії адвокатури. З першого разу його туди не було включено, депутати Львівської обласної ради заявили «Суддя Юрків обслуговує інтереси мера Львова Андрія Садового». А ще раніше, депутати ЛМР скаржилися на дії цього судді у відповідні інстанції в Київ.

Неприємні моменти Юрківа О.Р., очевидно що хоче пережити і молодий суддя Галицького районного суду м. Львова Стрельбицький В.В. Саме щодо нього в першу чергу виникають підозри у членів ГО «СПАС», - наголошують активісти.

Нагадаємо, ГО «Спас» виступило з позовом до Львівської міськради у питанні роботи евакуаторів у місті. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.