Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

misto.ridne.net

П'ятниця, 7 грудня 2012, 18:42

Виконком переніс розгляд питання Снопківського парку на наступне засідання

Виконавчий комітет Львівської міської ради вирішив перенести на наступне засідання питання, пов’язане з розглядом протесту заступника прокурора Львівської області щодо Снопківського парку.

Це питання розглядалось сьогодні, 7 грудня, інформує кореспондент Варіантів.

За словами першого заступника міського голови Львова Олега Синютки, членам виконкому потрібен час для детальнішого опрацювання питання. Він, зокрема, запропонував організувати виїзд, аби оглянути саму проблемну територію.

Також Синютка попросив управління архітектури і земельних ресурсів розібратися з картами розробки детального плану території району забудови на вулиці Кримській, оскільки присутня на засіданні жителька вулиці  Кримської Галина Янко звинуватила міськраду у фальшуванні меж території парку.

Зазначимо, що в початковому проекті рішення виконкому протест затупника прокурора Львівської області на рішення виконкому "Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській" планувалось задовільнити частково.

Деякі із учасників засідання – депутат міськради, свободівець Василь Горон та голова Львівської обласної організації ВМГО "Молоді регіони" Богдан Хруставчук виступили за повне задоволення протесту прокурора.

Нагадаємо, 26 жовтня виконком Львівської міськради прийняв рішення про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській.

Мешканці вулиці вважають, що таке рішення сприятиме незаконній забудові парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.