Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

job-sbu.org

П'ятниця, 7 грудня 2012, 19:35

Правоохоронці зафіксували два факти передачі наркотиків ув’язненим на Львівщині

У Миколаївській колонії та у колонії № 30 Львова ув’язненим хотіли передати наркотичну речовину.

Про це Варіанти повідомив ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці затримали чоловіка, який мав при собі поліетиленовий пакет із «метадоном».

«Зараз на Львівщині тривають оперативно-профілактичні заходи з метою виявлення злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Зокрема, оперативники «полюють» на наркоторговців, а також осіб, які утримують наркопритони, втягують інших у наркоманію», – зазначено у повідомленні.

У виправній колонії № 50 (с. Заклад, Миколаївського району ) затримали 18-річного львів’янина, який намагався передати засудженому поліетиленовий пакет з вафлями. Окрім солодощів, у пакунку була ще й речовина білого кольору, ззовні схожа на наркотичний засіб «субітекс». Речовину відправили на дослідження.

Ще один факт передачі наркотичної речовини до колонії зафіксували у місті Львові. У бандеролі мешканець Соснівки привіз ув’язненому, який відбував покарання у 30-колонії, 2 таблетки «собітексу». Наркотичну речовину чоловік запакував у тюбик із зубною пастою.

У Дрогобичі працівники СБНОН Дрогобицького МВ затримали 43 – річного місцевого мешканця, який коли побачив працівників міліції, викинув на тротуар пакет від сигарет, де було 6 таблеток наркотичного засобу «метадон». За цим фактом ведеться слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.